Hotel si Restaurant Vila Flora Mediaş

Baza de agrement

                       

   

Sauna

 

Ritmul alert al cotidianului trezeşte nevoia de relaxare, detaşare completă şi refacere. Sauna din vila 2 vă oferă tratamentul necesar pentru a vă reda forţa de a începe o nouă zi.

Capacitatea ei este de 8 locuri şi are în dotare mobilier din lemn natural şi o iluminare discretă. Echipamentul necesar unei şedinţe de saună (prosop, halat, papuci, etc.) este disponibil permanent. Şedinţa de saună se derulează conform instrucţiunilor afişate la intrare pentru a proteja sănătatea clienţilor noştri. Duşurile reci sunt indicate şi foarte recomandate pentru un tonus cât mai bun.

Programările pentru saună se fac la recepţia hotelului ţinînd cont de programul zilnic de la 19.00 la 22.00. Sunt posibile rezervări şi în afara acestui program pentru un grup de minim 4 persoane.

 

Masaj relaxant

 

Alăturat saunei, cabinetul de masaj vă invită să vă destindeţi corpul sub mâinile pricepute ale unui maseur profesionist. Vibromasajul, masajul anticelulitic, masajul de întreţinere sau relaxant şi reflexoterapia sunt doar câteva dintre variantele disponibile în acest cabinet. Pauzele unei şedinţe de saună sunt momentul ideal pentru a profita de masajul dorit.

Fitness & piscina

 

În completarea bazei de agrement, Vila Flora a deschis o sală de fitness şi o piscină acoperită.

Sala spaţioasă de fitness  cuprinde aparate moderne specifice acestor tipuri de săli şi un sistem de aer condiţionat propriu. Aici sunt disponibile programe de refacere, întreţinere şi slăbit în funcţie de nevoia clientului.

Piscina acoperită cu sistem de încălzire şi valuri ofera un intermezzo ideal pentru sala de fitness. Propriul bar şi platforma de bronzat în aer liber încheie într-un mod plăcut baza de agrement.

 

Pentru detalii despre abonemente si preturi va puteti informa la receptie.