Hotel si Restaurant Vila Flora Mediaş

Restaurant flora

     

 

 

Descriere

 

Restaurantul este compus din 2 săli cu o capacitate de 35 de locuri fiecare. Cele două săli sunt despărţite de un hol cu trei cuiere pentru a spori intimitatea clienţilor noştri. Una dintre săli este folosită pentru servirea micului dejun iar peste zi, serveşte drept salon pentru nefumători. Ce-a de-a doua sală include barul cu băuturi răcoritoare şi alcoolice. Ambele săli au sistem propriu de aerisire şi purificatoare de aer. Căldura saloanelor plăcut completată de amabilitatea chelnerilor oferă un cadru ideal pentru o cină romantică. Oamenii de afaceri găsesc aici un cadru adecvat pentru o discuţie sau un prânz de afaceri.

 

Specialitati

 

Meniul nostru include preparate din carne de porc, vită, pui, peşte, calde sau reci, salate, garnituri şi deserturi. Supele, ciorbele şi pizza completează oferta nostră. Restaurantul oferă atât meniuri vegetariene cât şi meniuri pentru copii. Preparatele sunt atât specifice zonei cât şi din alte regiuni.

Sortimentul bogat de băuturi face din barul restaurantului o atracţie permanentă şi pune la dispoziţie răcoritoare, băuturi calde şi alcoolice.

 

      Specialităţile casei din familia „Flora” includ:

 

Specialitatea „Flora”: cotlet de porc, creier de porc, ceapă, sos de smântână cu ciuperci şi sote de morcovi (400 g.)

Cotlet „Flora”: cotlet la grătar cu garnitură de cartofi copţi cu unt şi salată de crudităţi (530 g.)

Rulou de pui „Flora”: ruladă din piept de pui, caşcaval, unt, sos de muştar cu cimbru şi vin (250 g.)

 

Meniul vegetarian

Varză călită: varză călită cu ceapă (200 g.)

Sărmăluţe de post: rulou de varză cu păsat şi orez (320 g.)

Salată de crudităţi cu iaurt: roşii, castraveţi, porumb, morcovi, mazăre, sos de iaurt cu condimente (250 g.)

Chifteluţe de cartofi cu sos de roşii: cartofi raşi, condimente, sos de roşii (300 g.)

 

Meniul de copii

Supă cremă de cartofi (250 ml.)

Supă cremă de ciuperci (250 ml.)

Supă cremă de roşii cu găluşte (250 ml.)

Piure de cartofi cu piept de pui (280 g.)

Sote de morcovi cu ţelină (200 g.)

 

Rezervari

 

Pentru evenimente speciale cum ar fi zile de naştere, cununii restrânse, aniversări, pensionări, carnaval, etc., puteţi apela cu încredere la noi. Decorurile, ambianţa şi muzica sunt puse la dispoziţie de restaurantul nostru. Rezervările se pot face personal, telefonic, prin fax sau on-line.